Мед Атлант

Жінка, яка через домагання зарізала свого зведеного брата, чекатиме вироку суду під цілодобовим домашнім арештом

Як раніше повідомляло МІСТО, 10 лютого о 05:14 годин до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від чергового лікаря Яблунівської районної лікарні про те, що до приїзду швидкої медичної допомоги помер 41-річний житель Косівського району.

Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратуриздійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого.

Встановлено, що 31.01.2019, близько 20.00 год, в селі Вижній Березів Косівського району в приміщенні одного із житлових будинків між 34-річною жінкою та її 41-річним зведеним братом виник конфлікт на побутовому ґрунті, в ході якого зловмисниця ножем спричинила одне проникаюче поранення грудної клітки потерпілому, від якоговін через 10 днів помер за місцем свого проживання. Про це повідомляють на сайті прокуратури області.

На даний час жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») КК України, та обрано міру запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...