Мед Атлант

Скандальний екс-очільник Вигодського лісгоспу може стати заступником головного лісівника Прикарпаття

Колишній очільник Вигодського лісгоспу може зайняти посаду заступника начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Екс-регіонал Ігор Тимочко пртендує на посаду заступника начальника “Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.” Про це МІСТО дізналося з власних джерел.

Олег Гончарук зазначив:

Я як голова обласної держадміністрації, враховуючи події в Долинському районі, неодноразово доводив до всіх, що на сьогоднішній день прізвище пана Тимочка є неприйнятним у нашому регіоні”.

Попри такі заяви Ігора Тимочка просувають на посаду.

Зазначимо, що екс-регіонал (був депутатом фракції “Партії регіонів” у Долинській районної раді з 2010 по 2014 рр.) Ігор Тимочко фігурував у скандалі з розкраданням лісу. Також Ігоря Тимочка звинувачували в знищенні одного з найбільших державних лісових підприємств області, незаконному звільненні працівників, лобізмі інтересів приватних фірм та корупції. Під час революції Гідності регіонал та екс-очільник Вигодського лісгоспу підпав під люстрацію і написав заяву про звільнення, згодом програв всі суди, намагаючись поновитися на посаді.

Тимочка хочуть призначити начальником по лісу в області!!! Люстрованих регіоналів повертають на посади.Пане Олеже Гончарук невже прізвище одіозного Ігора Тимочка стало сприйнятним в нашій області?

Опубліковано Семеном Гуріненком Середа, 27 лютого 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...