Мед Атлант

Будівництво водно-спортивного комплексу в Коломиї планують завершити за декілька років

Нещодавно під час засідання Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області, яка відбулася в Коломиї, йшлося й про розвиток спорту та підтримку обдарованої молоді.

Перед нами гостро стоїть питання створення сучасної спортивної інфраструктури, забезпечення високоякісним обладнанням та інвентарем. Це необхідна умова для розвитку масового спорту, створення олімпійського резерву та підготовки спортсменів високого класу, – зауважив Петро Порошенко.

До Коломиї також завітав і міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Він відвідав один із наймасштабніших спортивних об’єктів області – будівництво водно-спортивного комплексу “Н2О” у місті Коломия.

Будівництво водно-спортивного комплексу планується завершити за кілька років. Зведення комплексу повинно відбуватися спільними зусиллями, тож нехай виділяє фінансування й міська та обласна рада, долучаються депутати, – зазначає міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Майбутній водно-спортивний комплекс призначатиметься для тренувань із спортивного плавання, водного поло, синхронного плавання, веслування на каное, боротьби та єдиноборств, боксу, силової підготовки в тренажерному залі, волейболу, баскетболу, гандболу, міні-футболу.

Цей комплекс буде сучасною будівлею, компактною з точки зору економії засобів на експлуатаційні витрати та універсальною.

Довідково:
Загальна кошторисна вартість водно-спортивного комплексу “H20” – 214 649 312 грн.

Нагадаємо, що на Коломийщині незаконно приватизували землю вартістю 4 мільйони гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...