Мед Атлант

На Прикарпатті побили дільничого, який приїхав на виклик

Під час опрацювання виклику про незаконне проникнення до приватного будинку у селі Хлібичин Снятинського району місцевий мешканець неочікувано наніс тілесні ушкодження дільничному офіцеру поліції, який перебував в складі ГРПП. Чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України. Правоохоронця доставили до районної лікарні.

16 січня, поліцейські отримали повідомлення від 29-річного мешканця Снятинського району про те, що до його будинку намагаються проникнути невідомі особи. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції Снятинського відділення поліції.

В ході з’ясування усіх обставин події та під час опитуванні потерпілих, правоохоронці помітили, як між родичами потерпілого та його сусідами виникла сварка.

Під час припинення конфлікту, один із чоловіків ударив поліцейського рукою по обличчю, завдавши йому тілесні ушкодження.

Правопорушника, 34-річного мешканця району, затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, наданий час вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу- тримання під вартою.

Проводиться слідство.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...