Мед Атлант

Патрулювання в Івано-Франківську: ДТП з потерпілим, пішохід-хабарник, водій на спущених колесах. ВІДЕО

13 грудня журналісти МІСТА патрулювали разом з патрульною поліцією. У той вечір у Крихівцях сталася аварія з потерпілим, а хулігани пошкодили у парку Шевченка багатостраждального динозавра.

Про останній інцидент ми вже інформували. Деталі читайте у матеріалі: Епопея з динозавром: як Тірексу в парку Шевченка палили зуб. ВІДЕО

Аварія на Крихівецькій того дня трапилася близько 19:06 години. На дорозі зіткнулися два мікроавтобуси – “Mercedes-Benz Vito” та “Mercedes-Benz Sprinter”.

Як з’ясувалося на місці, один із водіїв не надав перевагу в русі іншому. Постраждав керманич  Mercedes-Benz Sprinter, його госпіталізували в лікарню до нашого приїзду.

Відео кількох інших випадків нам надали у патрульній поліції.

15 грудня вчинив ДТП Довгій (там пошкодив огорожу) та на спущених колесах доїхав до «Ельдорадо», де його затримали. Чоловік був нетверезим, лаявся, не хотів показувати документи, ще й пропонував патрульному 200 грн.

Також порушник відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

У водія було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. У зв’язку з цим на нього було складено відповідні адміністративні матеріали – протокол за ст. 130. Водій відмовився надавати для перевірки документи – була винесена постанова за ст. 126», – прокоментував інцидент Андрій Киричук, заступник начальник Управління патрульної поліції Івано-Франківської області.

Поліціянти з’ясували, що водій причетний до ДТП на Довгій, тому на нього склали і протоколи за ст. 124. Всі матеріали передали до суду.

Хабарі пропонують поліціянтам не лише водії. 19 грудня 200 грн. запропонував патрульним 18-річний порушник ПДР. Хлопець на Коновальця перебігав дорогу перед машиною патрульної поліції. На щастя, не постраждав.

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу. Порушника посадили в машину. Поки чекали на СОГ, прийшли товариші затриманого і цікавилися, чому їхній друг у машині, обурювалися.

«Як ви з ним спілкуєтеся? Він не втече, він що вбив, що має тікати?», – питав хлопець, що відрекомендувався другом.

Наразі справу передали до суду.

Інший водій, також нетверезий,  перетнув залізничний переїзд на «червоне». На вимогу поліціянтів не зупинився. Інцидент стався з 19 на 20 грудня.

Патрульні наздогнали чоловіка на заправці, той намагався втекти. Документи патрульній показав з неохотою.

На порушника склали протокол за ч. 2 ст. 123 КУпАП (в’їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух через переїзд заборонений) та протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). Порушника відсторонили від керування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...