Мед Атлант

Двоє молодих братів померли від коронавірусу з різницею в один день на Буковині

У Чернівецькій області з різницею в один день померли двоє братів із села Їжівці Сторожинецького району, у яких була підозра на коронавірусну хворобу Covid-19. Після смерті хлопців підозра підтвердилась.

Молодшому було 19 років, старшому – 25, повідомили голова Чудейської територіальної громади Анатолій Піцул і голова Сторожинецької районної державної адміністрації Дмитро Балінов.

Молодший брат помер на Великдень, 19 квітня, о 22:50, пише “Захід.нет“.

«Хлопець 24.07.2000 р.н. 19 років. Був госпіталізований вранці 17 квітня за скеруванням сімейного лікаря з діагнозом негоспітальна правобічна пневмонія. Лікарі доклали максимум зусиль, щоби врятувати хлопцю життя. Він був підключений до оксигенатора, потім на вентиляції легенів. Заключний діагноз: негоспітальна двобічна полісегментарна вірусно-бактеріальна пневмонія, набряк легенів, бактеріальний шок. У хлопця не було ніяких супутніх діагнозів», – повідомив у понеділок Балінов.

За його словами, попри те, що експрес-тестування хлопця показало негативний результат, у нього все ж була підозра на коронавірус, оскільки мінімум у однієї з його контактних осіб є підтверджений Covid-19.

Вранці у вівторок, 21 квітня помер його старший брат 1995 року народження. Він теж був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...