Мед Атлант

Молдовський режисер поставить виставу у Франківському драмтеатрі

Кишинівський режисер театру “Fara Nume” (“Театр без назви”) Міхай Тарна поставить виставу у Франківському драмтеатрі. Про це він повідомив у відеозверненні до глядачів.

До Івано-Франківська режисера з Молдови запросив керівник драмтеатру Ростислав Держипільський, пише Суспільне. 

“Наступного тижня я буду починати свій діалог з трупою театру. Це буде небанальний та цікавий процес. Ми чекаємо вас онлайн на сторінках театру. Неодмінно приєднуйтесь”, – написав Міхай Тарна.

Директор Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Ростислав Держипільський розповів Суспільному, що познайомився з молдовським режисером в Парижі.

“У Кишиневі мав можливість побачити прем’єрну постановку “Буря” за Шекспіром. Творча робота Міхая Тарни зацікавила, і тому запросив його для постановки в нашому театрі. Це буде Чехов. Відкриту для всіх онлайн-репетицію плануємо в четвер”, – сказав Ростислав Держипільський.

За творчим процесом можна спостерігати в YouTube.

Саме там можна буде зазирнути у найпотаємніші моменти творення вистави, можете з нами тренувати своє тіло, ставити свої запитання під час репетиційного процесу і ще багато чого цікавого”, – розповів Ростислав Держипільський.

 Читайте також: Франківський драмтеатр запрошує на віртуальну репетицію майбутньої прем’єри.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...