Мед Атлант

Розумні годинники — найкращий подарунок в будь-якому віці

Сучасні розумні годинники — необхідний кожному гаджет. На https://secunda.com.ua/shop/umnye-chasy представлено великий вибір моделей для дітей, підлітків, чоловіків та жінок. Компактний наручний пристрій розрахований не лише на визначення часу: його функціонал більш широкий. 

Розумні годинники для дітей та підлітків

Сучасні моделі для дитини навіть кращі за смартфон по ряду причин: 

  • батарея пристрою не сяде протягом дня навіть при активному використанні;
  • гаджет завжди на руці, тому дитина постійно під контролем;
  • просте керування всіма можливостями на відміну від смартфона. 

В першу чергу, такі дитячі моделі — повний контроль над діями дитини. При необхідності батьки визначають місцезнаходження, передають текстові та звукові повідомлення або спілкуються як по звичайному телефону. Дитячі моделі оформлені яскраво: це призводить до того, що годинник стає улюбленим і не знімається з руки навіть під час сну. 

 Моделі для дорослих

Вибір дорослих смарт-годинників дуже великий. Є спеціалізовані пристрої для чоловіків та жінок, а також універсальні варіанти. Функціонал електроніки набагато ширший, ніж в дитячих. Такий наручний гаджет здатен:

  • прийняти важливі дзвінки та повідомлення;
  • отримати доступ в інтернет;
  • скоригувати власний раціон харчування;
  • продивитися головні новини соціальних мереж (невеликий екран дозволяє робити це досить комфортно);
  • обчислити кількість витрачених калорій та інше. 

Всі пристрої можна розділити на дві великі категорії: зі спортивним дизайном та з універсальним. Перший тип має яскраво-виражену спортивну зовнішність: такі годинники витримують великі навантаження та мають відповідні функції. Універсальні моделі підходять як для активних занять спортом, так і для повсякденного використання. 

Одна з особливостей — можливість налаштування різних циферблатів. Їх можна встановити в залежності від одягу та настрою. Наприклад, можна використовувати циферблат механічного годинника або електронного. Внутрішні налаштування дозволяють зробити це без зайвих зусиль.   

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...