Мед Атлант

На Тлумаччині виявили правопорушників, які навантажували піщано-гравійну суміш у “ЗІЛ”. ФОТО

Вчора, 28 квітня, працівники Управління державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області здійснювали рибоохоронний рейд на річці Дністер поблизу с. Петрилів Тлумацького району.

Про це повідомляє пресслужба Управління державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області.

Близько 11 години в прибережній захисній смузі річки  виявили вантажний автомобіль марки «ЗІЛ-130», на кузов якого невідомі особи навантажували піщано-гравійну суміш у ручний спосіб. Варто відзначити, що правопорушення відбувалося в період нерестової заборони.

Водій транспортного засобу відмовився надавати рибпатрульним інформацію, необхідну для встановлення особи. Після чого на місце події викликали працівників Тлумацького ВП Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківській області.

Поліцейські встановили, що особа, що здійснювала порушення, є мешканцем Бучацького району Тернопільської області. Правоохоронці записали свідчення, склали протокол, запросили свідків. До завершення слідчих дій Національною поліцією вантажний автомобіль з піщано-гравійною сумішшю  вилучили на арешт майданчик в м. Тлумач.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...