Мед Атлант

На Прикарпатті 643 роботодавці отримають виплати допомоги із часткового безробіття

677 підприємств малого і середнього бізнесу звернулися до Івано-Франківської обласної служби зайнятості та подали документи на отримання допомоги із часткового безробіття в період карантину.

Щоденно відбувається розгляд пакетів документів роботодавців спеціалістами Івано-Франківського обласного центру зайнятості, яка станом на 20 травня 2020 року прийняла 620 позитивних рішення і отримати компенсацію зарплати зможе 4991 найманий працівник.

Наразі, відповідно до укладених договорів із 371 роботодавцем, вже буде профінансовано 7515 тис. грн. для виплати допомоги із часткового безробіття 2909 працівникам.

Нагадаємо, що право на отримання допомоги із часткового безробіття мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього бізнесу. Для подання документів на отримання допомоги роботодавцям необхідно звертатися до філії/центру зайнятості за місцем сплати єдиного внеску.

Пакет документів надається до служби зайнятості одним із зручних способів: у скриньку, розміщену на вході до філії/центру зайнятості (оригінал); поштовим відправленням (оригінал); на e-mail філії/центру зайнятості (у форматі скан-копії):(https://www.dcz.gov.ua/https%3A//www.dcz.gov.ua/storinka/adresy-centriv-zaynyatosti-ivano-frankivskoyi-oblasti_ch).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...