Мед Атлант

Другий тиждень поспіль на Калущині фіксують сім нових випадків COVID-19

Станом на 4 червня на Калущині вже є 172 підтверджених випадків коронавірусної інфекції. Від початку епідемії загалом є 749 підозр. У 496-ти зразках біологічного матеріалу, який відправляли на ПЛР-дослідження, COVID-19 не виявили. Станом на 4 червня очікують ще 81 результат досліджень.
За останній тиждень — з 29 травня по 4 червня — заклади охорони здоров’я Калущини отримали 66 результатів ПЛР-тестів, це значно більше, ніж тижнем раніше — 34. В цілому кількість людей, які очікують результату тесту, за тиждень зменшилася на 14 і станом на 4 червня становить 81 особу, повідомляють “Вікна”.

За останній тиждень маємо сім нових підтверджених випадків коронавірусної інфекції, стільки ж випадків було виявлено і за попередній тиждень з 22 по 28 травня. Також за останній тиждень на Калущині від коронавірусу померла одна людина (так само як і за попередній). Загалом кількість померлих становить дев’ять осіб, з них семеро померли у квітні. За цей період одужали семеро жителів міста і району — люди, яким раніше було підтверджено коронавірусну інфекцію, отримали два негативні ПЛР-тести. В цілому станом на 4 червня на Калущині вже одужали 109 осіб.

У перший тиждень червня у стаціонарних закладах охорони здоров’я в середньому лікувалися 22-23 пацієнтів з пневмоніями на день. Проти попереднього тижня їхня кількість незначно, але зменшилася. Продовжує зменшуватися кількість мешканців Калущини з гострими респіраторними захворюваннями, які перебувають під амбулаторним наглядом сімейних лікарів. Якщо у період з 22 по 28 травня у нас було 95-96 таких хворих на день, то у період з 29 травня по 4 червня — 83-84. Станом на 4 червня під наглядом сімейних лікарів є всього 79 пацієнтів з ГРЗ — найменша кількість від середини квітня.

Нагадаємо, на Франківщині підтвердили 1507 випадків коронавірусу, ще одна людина померла.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...