Мед Атлант

На Франківщині завершуються роботи в рамках проєкту “Велике будівництво”

На Прикарпатті завершуються роботи в рамках національного проекту «Велике будівництво».

Так, у Верховинському районі на одному із об’єктів завершується капітальний ремонт а/д Р-62 Криворівня – Чернівці на км 0+000 – 13+000.

Автодорожнє підприємство зараз працює на км 5+200 – 11+200 від села Рівня до Устерік. Там влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону, пішохідні доріжки і тротуари, бар’єрне огородження, укріплюють узбіччя. Далі буде нанесена відповідна дорожня розмітка.

Капітальному ремонту а/д Р-62 Криворівня – Чернівці передували значні підготовчі роботи. Спочатку підрядники здійснили заходи для розширення проїзної частини дороги, з перенесенням високовольтної лінії, заміною водопропускних труб, берегоукріпленням. І дамба пройшла випробування червневою повінню, – зазначають в Службі автомобільних доріг.

Роботи здійснювались під контролем фахівців Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області та з дотриманням карантину.

Дорога Р-62 – важливий інфраструктурний об’єкт як для Івано-Франківської області, так і Чернівецької. У цій сусідній області у рамках реалізації національного проекту «Велике будівництво» також ремонтують дорогу та відновлюють два мости на ній, – додають в управлінні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...