Мед Атлант

В Івано-Франківську запрацювала нова оптика — «Like Оptica»

На початку серпня в Івано-Франківську запрацювала нова оптика — «Like Оptica».

Стильна, сучасна, динамічна й водночас — професійна і високотехнологічна. Це оптика позитивних емоцій, що дарує впевненість.

В основі концепції розвитку «Like Оptica» — якість: як у діагностиці та лікуванні, так і в обслуговуванні та продукції, яку тут пропонують. В оптиці принципово працюють тільки з оправами та лінзами від кращих виробників, бо саме від цього залежить кінцева мета — здоровий, максимально чіткий зір.

Основні акценти спрямовані на сучасні технології, діагностичне обладнання та кваліфікований медичний персонал — лікарів, які постійно вдосконалюються заради того, щоби зробити життя споживача максимально комфортним та розв’язати проблему, з якою до них звертаються. Тут дбають про високий технологічний та професійний рівень.

Цільова аудиторія нової оптики — це свідома людина, яка розуміє, що здоровий зір — запорука успішного життя, а окуляри чи лінзи — не тільки модний аксесуар, а й частина комфортного життя. І чим вони якісніші, тим кориснішими будуть, а не навпаки.

Один із проєктів, який реалізовує «Like Оptica», — це «Клуб МКЛ» (Клуб м’якої контактної лінзи). Його учасники, підписавши угоду про постійне дотримання рекомендацій лікаря, матимуть змогу отримувати лінзи за ціною виробника, без роздрібної націнки. Це дозволить економити понад тисячу гривень на рік. А дотримання обов’язкових рекомендацій зробить носіння лінз максимально комфортним і безпечним. Хто вже є споживачем «Клубу МКЛ» чи хоче ним стати, залишаємо адресу його сайту. Тут можна більш докладно ознайомитися зі всією інформацією й дізнатись, як придбати продукцію за максимально низькою ціною:

likeoptica.com.ua.

Програми для наших клієнтів

Купуй у нашій оптиці окулярну оправу та за потреби заміни її на нову зі знижкою 25 %!

Обміняй свої старі сонцезахисні окуляри на знижку — 25 % на нові!

Безплатний ремонт деталей протягом місяця.

Застрахуйте окулярну лінзу на випадок пошкодження!

«Like Оptica»: ми турбуємось про ваш зір!

м. Івано-Франківськ, вул. Пилипа Орлика, 1.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...