Мед Атлант

Франківські таеквондисти успішно виступили в онлайн турнірі «Night of Champions»

У серпні 2020 року спортсмени ГО «Івано-Франківський обласний осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» приймали участь в онлайн турнірі з таеквон-до «Ніч Чемпіонів».

У турнірі взяли участь представники 15 країн світу, близько 300 учасників кваліфікацією не нижче синього поясу. Змагання проходили в розділі таеквон-до: формальні вправи – туль. Учасникам необхідно було зняти на відео 1 формальну вправу відповідно до рівня свого поясу. Турнір проходив впродовж серпня щонеділі о 22:00 в прямому ефірі на «YouTube» каналі. Фінали всіх категорій відбулись 30 серпня.
ГО “Всеукраїнська асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф”. представляли 8 спортсменів. Софія Мовчан (12 років), Манюх Олексій (17 років) та Тарновська Юлія (18 років), на жаль, зазнали поразки у перших поєдинках, проте отримали чудовий досвід. Олексій Пасічняк та Остап Іванюк у віковій категорії 11-13 років, серед хлопців та дівчат володарів синіх та червоних поясів здобули бронзові нагороди. На шляху до півфіналу кожен переміг двох суперників. Олександр Микицей здобув срібло серед юніорів (14-17 років), володарів чорних поясів І дану. На шляху до фіналу здолав 3 суперників. Софія Кліщ здобула 1 місце і корону таеквон-до у віковій категорії 8-10 років, серед хлопців та дівчат володарів синіх та червоних поясів. Виграла 5 поєдинків, у кожному з рахунком 5:0.
У змаганнях також взяв участь голова ГО «Івано-Франківський обласний осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» Андрій Данищук і здобув 1 місце і корону таеквон-до у одній з найпрестижніших категорій змагань, серед чоловіків (18-35 років), володарів чорних поясів ІV дану.
Незважаючи на складний час пандемії іванофранківські спортсмени продовжують тренуватись і демонструвати свій високий клас на престижних турнірах прославляючи Україну.Загальнокомандний результат: 2 – золотих, 1 – срібна та 2 – бронзові нагороди.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...