Мед Атлант

У Франківську судили батька, який продав власного сина

26 жовтня Івано-Франківський міський суд  виніс вирок чоловіку, який продав свою дитину.

Як зазначається у матеріалах справи, інцидент стався у липні 2018 року.

Обвинувачений підшукував людей, щоб продати свого малолітнього сина. Він зустрівся з “покупцем” та запропонував йому придбати дитину за 100 000 грн. 30 липня близько 18:30 він передав хлопчика “покупцеві” за зазначену суму.

Обвинувачений судовому засіданні свою вину не визнав. Він зазначив, що не мав наміру продавати дитину, а лише хотів обманути “покупця”, щоб заволодіти його коштами. Підсудний також зазначив, що “покупець” запитував чи не може обвинувачений організувати йому дівчину за гроші.

Він додав, що їхня зустріч відбулася у Франківську на Залізничній. Там він зустрівся з з “покупцем”, який передав йому обумовлену суму коштів, які він передав знайомій. Остання заховала грошові кошти під бюстгальтер.

Обвинувачений також підтвердив, що всі домовленості в нього були з свідком. Та він так і не зміг пояснити суду з яких причин передав сина після отримання коштів, стверджуючи при цьому, що він не мав наміру продавати свою дитину.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ст.149 ч.3 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років з конфіскацією всього належного йому майна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...