Мед Атлант

У закладах освіти Калуша ситуація з поширенням коронавірусу стабілізувалася

7 грудня на оперативній нараді у міськвиконкомі начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян поінформувала про ситуацію в закладах освіти міста станом на цю дату.

За її словами, на самоізоляції на сьогодні знаходиться одна група в ДНЗ «Росинка». Нагадаємо, що станом на 3 грудня на карантині через коронавірусну хворобу були три групи: по одній в ДНЗ «Ягідка», «Ластівка» і «Росинка», інформують “Вікна”.

Щодо закладів загальної середньої освіти Калуської громади, то тут ситуація проти кінця минулого тижня не змінилася — на самоізоляції 13 класів (шість класів у ліцеї імені Дмитра Бахматюка, п’ять класів — у п’ятій школі і два класи — у другому ліцеї). Також не змінилася кількість педагогів та учнів, у яких діагностовано коронавірусну хворобу — це 19 вчителів і двоє школярів.

За словами Ірини Люклян, у гімназії №9 (житловий масив “Хотінь” ) є проблеми з теплом — тривалий час у приміщенні температура тримається на рівні 16-17 градусів через низький тиск з котельні  і адміністрація закладу освіти не може собі з цим дати раду. Міський голова Андрій Найда доручив комунальникам розібратися з цією проблемою, поки не вдарили морози і не стало ще гірше.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...