Мед Атлант

Еко-технології Clarins для краси і молодості

Відома французька косметична компанія визнана брендом № 1 засобів люкс-класу для догляду за шкірою. Дослідницький центр Clarins вивчає вплив на клітини шкіри витяжок, екстрактів, концентратів і сироваток з 250 рослин, зібраних на 5 континентах світу. В інтернет-магазині BROCARD представлені оригінальні засоби для догляду за тілом та обличчям і високоякісна декоративна косметика.

Ексфоліант. Перед нанесенням макіяжу шкіру необхідно очистити від ороговілих частинок і забруднення. Ексфоліант My Clarins Re-Move Radiance Exfoliating Powder очищає чутливу шкіру дбайливо, забезпечує детокс. Екстракт морінги заспокоює шкіру під час процедури.

База під макіяж. Кларанс розробили засіб подвійної дії – матуюча база Instant Smooth екстрактом сенегальської акації. Засіб одночасно доглядає за шкірою, забезпечує гідробаланс і кисневе харчування. Найтонша невидима плівка бази миттєво заповнює пори, приховує зморшки, надає шкірі стійке матове покриття з ніжним рожевим відтінком.

Стік, що маскує пори. Зручна упаковка, щоб захопити стік з собою і застосовувати протягом дня. Засіб має приємний аромат цукрової вати. Прибрати жирний блиск і звузити пори допомагає екстракт плодів суничного дерева.

Консилер. Ніжна текстура крему з ідеальним відтінком вашої шкіри з легкістю ховає сліди недавньої хвороби, втоми або нічного чування за квартальним звітом.

У складі Clarins Instant Concealer:

  • мінерали для підвищення опірності шкіри;
  • кофеїн в якості потужного тонізуючого засобу для клітин шкіри навколо очей; рослинні екстракти, які підвищують щільність шкіри;
  • екстракт алое для пролонгованого догляду.

Тональний крем. Ніжна структура вирівнює нерівності шкіри, маскує пори, створює м’яке сяйво. Зволожуючий тональний крем Skin Illusion від Clarins, включає у склад:

  • масло розторопші для активізації мікроциркуляції крові та експрес-ліфтингу;
  • екстракт водорості жанія Рубенс для ефекту сяйва;
  • каланхое для природного зволоження.

Текстура крему надійно тримається навіть на жирній шкірі, підходить для сонячної погоди, володіє захистом SPF-15.

Хайлайтер. У зимовий період шкірі необхідний додатковий ефект сяйва. ВВ хайлайтер Clarins Twist To Glow створений на основі екстрактів рослин і мінеральних полімерів, що надають щокам та повікам здоровий колір і легке мерехтіння.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...