Мед Атлант

Івано-Франківська міська рада взяла шефство над 3 військовими частинами

Івано-Франківська міська рада взяла шефство над трьома військовими частинами, які дислокуються у місті. Про це повідомляє 50 Полк Національної Гвардії України Західного ОТО.

Відповідну угоду міський голова обласного центру Руслан Марцінків підписав від імені міської ради з командиром військової частина 1241 Західного ОТО Національної гвардії України полковником Романом Науменком.
Зокрема угода включає допомогу у забезпеченні військових частин продовольством, пально-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами, у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичного виховання молоді та її підготовки до виконання військового обов’язку.
Це важливо для обидвох сторін, адже мова йдеться про важливу співпрацю з обох боків, яка має лише посилюватись. Тому й підписали сьогодні з командирами частин угоду про співробітництво між Івано-Франківською міською радою. Попереду ще багато звершень та нашим завданням є разом мобілізуватись та боронити нашу свободу, – прокоментував міський голова.
Хочеться нагадати, що така співпраця між органами місцевого самоврядування і військовими формуваннями здійснюється Указом Президента України від 11 лютого 2016 року № 44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України».
Також угоду було підписано з військовими частинами А3892 та А4267 Збройних сил України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...