Мед Атлант

У Франківську залізничники вимагають запустити приміські поїзди. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 5 квітня, в Івано-Франківську під ОДА вийшли працівники Укрзалізниці.

Вони вимагають запустити приміські поїзди. За їх словами, захворюваність спадає і час людям дати роботу. До того ж, вони не розуміють чому у великих містах працює метро, а в Івано-Франківську не дозволено рух приміських поїздів.

Мітингувальники кажуть, що приміські поїзди курсують в усіх «червоних» областях, окрім Прикарпаття.

Наприклад, у Києві і у великих містах працює метро. А там ймовірність зараження набагато більша в закритому приміщенні, ніж у відкритому. Самий розмір вагону дозволяє людей більше розсадити, ніж у маршрутці чи в автобусі. Є 400 працівників на підприємстві. Грузовий рух працює, а приміський ні. Фактично, ці всі люди без роботи, – розповідає голова профспілкової організації моторвагонного депо Коломия Анатолій Каратник.

Люди тримають плакати з написами “Чому різні умови ЗОН для областей”, “Умови пересування у червоних зонах повинні бути для всіх областей однакові”.

Люди не мають чим добратися до роботи. Працівники залізниці просто знесилені цими діями. Більшість людей вимушені виїжджати за кордон в пошуках кращого життя. Ми отримуємо менше половини того, що нам повинні виплачувати, –  каже машиніст Олександр Миронов.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...