Мед Атлант

Франківські та іспанські парафіяни організували благодійну допомогу для Залучанського дитячого будинку

У середу, 21 квітня, парафія Стрітення Господнього, що в Івано-Франківську по вул. Б. Хмельницького, за великої підтримки Parroquia Virgen De Belén Alcalá de Henares (Іспанія), якою опікується о. Володимир Нейлюк організували благодійну підтримку та відвідини Залучанського дитячого будинку.

Залучанський інтернат – будинок-інтернат IV профілю, де проживають діти та дорослі з важкими розумовими і психічними вадами. Щоби допомогти його мешканцям, українці, які проживають в Іспанії, закупили та передали до Івано-Франківська речі особистої гігієни, одяг, солодощі та кілька ящиків із фруктами.

Діти інтернату зраділи та дарували свої безцінні усмішки за невиличкі презенти (одяг, фрукти, засоби гігієни, побутову хімію, продукти харчування та солодощі). Ми в свою чергу радіємо, що попри нелегкий час є багато людей, які можуть об’єднуватися та творити милосердя. Цим людям ми сьогодні складаєм щиру подяку, зокрема водію п. Миколі, який погодився привезти всі ці речі з Іспанії. Ми переконуємося, що для милосердя немає кордонів: дві парафії – з Алкали (Іспанії) та Івано-Франківська, творять спільне соціальне служіння разом, попри відстань!,– поділився своїми враженнями о. Тарас Нейлюк, адміністратор парафії Парафія Стрітення Господнього м. Івано-Франківськ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...