Мед Атлант

У Калуші організували свято для 200 дітей

Сьогодні з ініціативи депутатів обласної, міської та районної рад в палаці культури «Мінерал» відбулася розважальна програма для дітей. Найменші мали можливість безкоштовно переглянути фільми, поласувати попкорном і взяти участь у цікавих іграх та розвагах.

Учасників свята з Мжінародним днем захисту дітей привітав міський голова Андрій Найда, який побажав жити в світі без жорстокості:

— День дитини — це той день, коли дорослі мають розуміти, що повинні вас оберігати. Ми повинні вам забезпечити гарне майбутнє в світі без жорстокості. Бажаю вам веселого життя, щоб ви танцювали і раділи, як зараз, і вас більше нічого не хвилювало. Хай вам вистачає веселощів стільки, скільки вихочете!

За депутатки Калуської міської ради Оксани Савчук, дане свято організували для 200-т дітей — від 7-ми до 12-ти років і від 12-ти до 15-ти років. Таке свято виявилося на часі, адже діти втомилися від карантину й хочуть більше цікавого проведення дозвілля та розваг, інформують «Вікна».

Поділяє таку думку й директорка ПК «Мінерал» Алла Терещенко: карантин багатьох втомив, у тому числі і дітей. Однак люди не обирають погоду і ситуацію. З іншого боку, всі навчилися жити в країні онлайн і більше читати. За її словами, калушани почали відвідувати заходи і кінозал «Час кіно», однак поки що з пересторогою. Надіється, що в майбутньому ситуація зміниться:

— Я щиро радію літу і можливості що до нас повертаються глядачі. Калушани, виходять з домівок несміливо, з пересторогою відвідуюють заходи. На жаль, і ми не можемо дотримуватися цих обмежень, які повинні бути. Але надіємося, що все що ми робимо, принесе не загрозу життю, а задоволення. Зокрема, подарує калушанам емоції й можливості реалізувати творчі здібності.

Принагідно директорка палацу культури привітала найменших із Днем захисту дітей і зізналася, що й сама в глибині душі — дитина. Ця риса їй допомагає у творчості:

— Поняття «дитина», «дитинство» — це така невизначена країна, яка за станом душі. Мені здається, що і я не можу покинути цю країну. Зокрема, в своїх творчих ідеях, виставах, заходах. Я повертаюся туди залюбки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...