Мед Атлант

Рятувальники витягнули з річки тіло дитини

13 червня о 08:03 гірські рятувальники підняли на берег тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки.

12 червня о 20:50 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик (попередньо 12 років). До аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС в області всього було залучено 26 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 2 плавзасоби. До пошуків також було залучено працівників поліції та місцеве населення. Додатково було залучено рятувальників ГУ ДСНС в Чернівецькій області.

Зі слів очевидців було встановлено, що на річці Черемош перебувало 3 дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за течією.

Працювали 4 робочі групи, проводився огляд місцевості, берегової лінії та русла р. Черемош. На місці події було встановлено засоби освітлення. Також рятувальники проводили обстеження водного дзеркала русла р. Черемош на плавзасобах з с. Тюдів в строну «Вижницького моста», обстеження місць найбільш можливого заглиблення на р. Черемош вниз по течії від місця події, та обстеження берегової лінії вздовж р. Черемош.

О 07:30 місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події.

Рятувальниками ПРВ м. Косів та ГПРВ м. Вижниця тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки, було піднято на берег річки та передано працівникам поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...