Мед Атлант

Металеві стелажі для складу — ефективне рішення для організації бізнесу

Правильна організація складського приміщення впливає не тільки на продуктивність робочого процесу, а й на цілісність вантажів, які зберігаються. Для цього вибираються металеві стелажі, які поєднують в собі дві головні вимоги — максимальна міцність та витривалість. Такі конструкції мають безліч додаткових переваг, наприклад, великий термін служби, можливість експлуатації в неопалюваних приміщеннях та стійкість до механічних впливів. Важливо відзначити велике різноманіття варіантів, що дозволяє власникам складів максимально ефективно організувати діяльність своєї компанії.

Головні переваги стелажних систем з металу

Щоб забезпечити цілісність товарів та безпеку робочого процесу, в складських приміщеннях використовуються металеві стелажі. Адже вони являють собою міцні, надійні та довговічні конструкції збірно-розбірного типу, за допомогою яких забезпечується легкий доступ до розміщених товарів. Оцінити всі переваги вибору таких систем зберігання можна на підставі їх технічних властивостей:

властивостей:

1. Стійкість до великих навантажень, що дозволяє конструкціям витримувати дуже велику вагу розміщуваних товарів.

2. Універсальність використання — вони не мають обмежень щодо розміщуваних вантажів та підходять для зберігання як металевих деталей, так і харчової продукції.

3. Висока швидкість виконання складально-розбірних дій. Завдяки цій особливості можна варіювати шириною конструкцій на свій розсуд.

4. Доступна вартість — якщо порівнювати системи з дерев’яними аналогами, то останні обійдуться набагато дорожче, і при цьому їх показники міцності будуть сильно поступатися металевим стелажам.

5. Термін служби — довговічність обладнання обчислюється десятиліттями.

6. Зручність догляду та гігієнічна безпека — доглядати за подібними системами досить просто, дозволяється використовувати будь-які засоби для чищення. На поверхні металевих конструкцій не з’являються бактерії, що властиво дерев’яним стелажам.

Щоб металеві стелажі зберігали свій первісний вид та не піддавалися негативному впливу корозії, їх вкривають полімерами або наносять захисний цинковий шар.

Популярні різновиди для складів

Вибирати відповідні варіанти систем необхідно на підставі не тільки їх технічних параметрів, а й конструктивного виконання. За цією ознакою вироби бувають:

• поличні — найпоширеніші варіанти виробів, які оснащені полицями для зручного зберігання різнотипної продукції;

• фронтальні — призначені для розміщення вантажів на піддонах, які завантажуються на конструкцію з лицьового боку;

• набивні — також призначені для роботи з піддонами, тільки на відміну від фронтальних завантаження на них відбувається збоку;

• мобільні — головна мета їх застосування полягає в економії вільної площі складського приміщення. Стелажі переміщаються спеціальними рейковими напрямками, що дозволяє отримати повноцінний доступ до будь-яких товарів.

 

Зараз пропонується безліч варіантів металевих стелажів, проте слід вибирати конструкції, які виготовляються на сучасному обладнанні з використанням якісної сировини відповідальними виробниками.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...