Мед Атлант

Сосиски для хот-догів: як обрати якісний продукт

Хот-доги є одним з найпопулярніших видів фаст-фуду в світі, який люблять мільйони українців, а все завдяки неперевершеному аромату та смаку. Головним інгредієнтом цієї страви швидкого приготування є соковиті та ніжні сосиски. Раніше підприємства у сфері HoReCa воліли самостійно робити ці м’ясні продукти, але сьогодні більшість вважають за краще купувати готові заморожені сосиски для хот-догів, які необхідно просто розігріти та додати у страву. Замовити напівфабрикати можна на сайті https://mrgrill.ua/produkti/sosiski-dlja-hot-dogiv/.

Асортимент сосисок для хот-догів

Існують різні сосиски для хот-догу та інших страв фаст-фуду. Для приготування напівфабрикатів виробники використовують тільки свіже м’ясо, яке безпосередньо закуповуємо у приватних та комерційних фермерів. На вибір пропонуються сосиски з різних видів м’яса:

  • свинина;
  • яловичина, телятина;
  • курка, індичка.

Склад інгредієнтів, а також харчова та енергетична цінність м’ясних продуктів може підбиратися індивідуально, залежно від вимог та побажань замовників.

Як готувити заморожені сосиски

Існує кілька способів приготування заморожених сосисок для хот-догів:

  • Смаження на сковороді. Для піджарки можна використовувати як рослинну олію, так і звичайну воду. Спочатку потрібно дати м’ясному продукту повністю приготуватися, а потім підсмажити для отримання рум’яної скоринки.
  • Духова шафа. Для початку потрібно розігріти духовку до температури +200 °С, помістити напівфабрикати на жароміцну деку та запікати протягом 12-15 хвилин до отримання коричневої рум’яної скоринки.
  • Гриль. Також відмінний спосіб, що дозволяє наділити сосиски димчастим ароматом. Продукт слід смажити на заздалегідь розігрітому грилі, постійно перевертаючи до повного приготування.

Замовлення сосисок для хот-догу в Україні

Замовити сосиски для французьких хот-догів оптом можна в Mr.Grill. Компанія є надійним виробником та постачальником заморожених продуктів та соусів для приготування різних видів фаст-фуду. Завдяки власному виробництву та грамотній ціновій політиці «Містер Гриль» пропонує найбільш демократичні ціни на будь-які напівфабрикати (вивчити вартість можна у прайсі на сайті компанії).

Сосиски для фаст-фуду від Mr.Grill мають ряд важливих переваг:

  • для приготування використовується тільки свіже м’ясо без плівки та жиру;
  • можливість приготування з індивідуальним складом компонентів;
  • висока харчова та калорійна цінність продукту;
  • після розморожування та приготування сосиски залишаються соковитими та ніжними.

Оптова доставка напівфабрикатів

Компанія Mr.Grill пропонує найбільш вигідні умови продажу заморожених напівфабрикатів для хот-догів з доставкою по Києву та іншім містам України. По столиці заморожені сосиски для фаст-фуду доставляються 5 разів на тиждень. Якщо сума замовлення перевищує 1000 грн., доставка здійснюється безкоштовно, до 1000 – 60 грн. В інші міста області та України відправка здійснюється 1 раз на тиждень. Сума доставки при замовленні до 1000 – 96 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...