Мед Атлант

“Завдяки вам ми підставляємо плече Збройним силам”, – в СБУ дякують Франківщині за сприяння і підтримку

Служба Безпеки Украни в Івано-Франківській області закликає не піддаватися на маніпуляції, не вірити фейкам і не брати участь в гібридній війні на стороні окупанта. Також висловлює вдячність усій спільноті області за те, що активно включилися в оборону, патрулювання, інформаційну боротьбу та волонтерську роботу.

Завдяки вам ми підставляємо плече Збройним силам, проводимо затримання, підтримуємо безпеку та протистоїмо ворогу на інформаційному фронті. Просимо вас і надалі підтримувати наших захисників, сприяти СБУ та поліції. Поширюйте в соцмережах інформацію офіційних сторінок військових, правоохоронців та органів влади. Не поширюйте «зраду», скаржтеся й видаляйте неправдиві повідомлення.

В СБУ нагадують, що поліція пропонує спосіб охорони ваших населених пунктів і районів: створіть у своєму населеному пункті щонайбільше два автомобільні наряди, які нестимуть службу з 21:00 до 6:00.

Важливо! Про створення такого наряду і номер автомобіля повідомте керівника територіального підрозділу поліції. Після цього в координації з поліцією не допускайте крадіжок, виявляйте сторонніх людей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...