Мед Атлант

На Прикарпатті через сильний вітер фіксують перебої з електропостачанням

У зв’язку із негодою потягом ночі з 26 на 27 березня у електромережах області були зафіксовані поодинокі вимкнення на лініях 0,4 кВ. Усі місця аварій встановлені, над ліквідацією вимкнень працюють оперативно-виїзні бригади.
27 березня на Прикарпатті спостерігається збереження сильного вітру, пориви подекуди сягають 20 м/с. Пориви можуть стати причиною падіння гілок та дерев на проводи ліній електропередачі, спричинивши нові аварійні вимкнення, повідомляють у пресслужбі АТ “Прикарпаттяобленерго”.
“Якщо за Вашою адресою зникне світло, просимо не обривати телефони кол-центру. Як правило у компанії знають про кожне вимкнення”.
Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0 , за допомогою якого можна відразу зареєструвати заявку про відсутність електроенергії.
Також енергетики закликають бути максимально обережними поруч із електрообладнанням під час негоди. Якщо ви побачите обірваний провід – телефонуйте на номер 0 800 50 40 20.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...