Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські продовжують проводити пізнавальні заняття для школярів

Сьогодні, 5 квітня, ювенальні поліцейські Івано-Франківщини провели профілактичний онлайн-урок з учнями 5 класів та розповіли їм про основні правила поведінки під час воєнного стану.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Правоохоронці навчають дітей алгоритмів дій під час тривоги, виявлення підозрілих предметів, надходження інформації від незнайомих адресатів, комендантської години, а також наголошують на необхідності дотримання правили дорожнього руху та використання світловідбиваючих елементів.

Ви маєте зараз обережно ставитися до покинутих на вулиці предметів і оминати їх, адже вони можуть бути вибухонебезпечними. Варто слідкувати за оповіщеннями про повітряну небезпеку і не ігнорувати їх, а задля власної безпеки йти в укриття. В темну пору, на яку припадає комендантська година, треба залишатися вдома. Завжди слід ігнорувати повідомлення від незнайомих адресатів: вони можуть нашкодити, наприклад, заблокувати ґаджет. Також не забувайте про правила дорожнього руху, переходьте дорогу лише у встановленому місці та носіть із собою світловідбиваючі елементи, – з такими порадами виступила ювенальна поліцейська Іванна Гринюк.

Інспектори запевнили школярів, що їм немає про що хвилюватися, адже усі працівники поліції Прикарпаття працюють цілодобово та оберігають спокій громадян.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...