Мед Атлант

У Дзвиняцькій громаді відкрили спортзал

У мирний довоєнний період в Дзвиняцькій громаді планували провести офіційне відкриття тренажерної зали в селі Дзвиняч у рамках реалізації проєкту «Облаштування тренажерної зали «Дух КАРПАТ».

На жаль, у зв’язку із сьогоднішніми подіями офіційних урочистостей не планується. Тому керівництво громади вирішило, що тренажерна зала, облаштована завдяки реалізації проєкту, нарешті має розпочати повноцінно функціонувати.
Отож від завтрашнього дня, 12 травня, зал розпочинає свою роботу.
Відвідування тренажерної зали – один з ефективних способів зміцнити здоров’я, адже м’язове навантаження нормалізує обмін речовин і роботу гормональної системи, крім того, активні фізичні навантаження допоможуть зміцнити не тільки ваше фізичне здоров’я, але і покращити емоційний стан, адже доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, краще сплять та значно менше піддаються стресу, що особливо актуально в теперішній час.
Графік роботи: з понеділка до п’ятниці з 15.00 до 20.00 год.
Вартість відвідування – 30 грн./1 заняття в день (без обмеження по тривалості).
Діють вікові обмеження – від 16 років.
Історія проєкту:
Проєкт реалізований у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.
Завдяки перемозі в конкурсному відборі громада отримала чудову нагоду створити тренажерну залу на базі Дзвиняцького центру надання первинної медико-санітарної допомоги та наповнити її усім необхідним спортивним інвентарем.
Реалізацією проекту ми хочемо в повній мірі виконати запит мешканців громади у створенні спортивного осередку, «оживити» місцевий центр надання первинної медико-санітарної допомоги, у приміщенні якого розташована тренажерна зала та басейн.
Передбачається поширення діяльності проекту на територію Дзвиняцької територіальної громади (села Дзвиняч, Космач, Росільна, Міжгір’я, Луквиця) та сусідніх територіальних громад. В майбутньому (після нашої перемоги) ми прагнемо реформувати місцевий центр надання первинної медико-санітарної допомоги, створивши цілий комплекс для надання оздоровчих послуг нашим жителям та усім бажаючим, – кажуть в Дзвиняцькій ТГ.
Загальна вартість проєкту – 405 000 грн. з яких:
250 000 грн. – грантові кошти
155 000 грн. – кошти громади в рамках співфінансування

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...