Мед Атлант

На півдні ЗСУ виконали 100 вогневих завдань і знищили 35 загарбників

На південних рубежах оборони України військові виконали 100 вогневих завдань, знищили 35 загарбників і кілька бойових машин піхоти.

Про це повідомив ОК “Південь”.

“Ворог намагався нанести авіаційний удар гелікоптером Мі-24 по наших позиціях. Завдяки доцільно організованій обороні і ефективному застосуванню відповідного озброєння на упередження, ворожий пілот відвернувшись від удару, спішно ретирувався без застосування зброї”.

“Підрозділами ракетно-артилерійського озброєння у взаємодії з авіацією за добу нами виконано понад 100 вогневих завдань. Попередньо знищено 35 рашистів та кілька бойових машин піхоти. Остаточні втрати ворога уточнюються”.

Внаслідок обстрілу Миколаївщини за добу поранення отримали 14 цивільних осіб, загинула жінка. Найбільше обстрілів припадає на Миколаївський та Баштанський райони.

“На Одещині ситуація стабільна. Контрдиверсійні заходи мають в результатах не тільки кількісні, а й якісні показники”, – ідеться в повідомленні.

“Корабельні угруповання в Чорному морі продовжує тримати під загрозою ракетних ударів як південь України, так і інші регіони. Не виключено застосування і ракетних комплексів із Криму та стратегічної авіації”, – додають у командуванні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...