Мед Атлант

Франківський “Ураган” стартував у новому сезоні футзального чемпіонату з перемоги 5:0

Івано-франківський клуб “Ураган” стартував у новому сезоні Екстраліги України з футзалу. Перший матч команда провела 6 вересня у Львові проти місцевого “in.IT”. Франківці перемогли господарів поля з рахунком 5:0.

Рахунок відкрив капітан команди Микола Микитюк. Після навісної передачі з кутового він завдав влучного удару по воротах суперника. У другому таймі спортсмен оформив дубль — він переграв захисників львів’ян і точним ударом у кут воріт подвоїв перевагу “Урагану”, пише Суспільне.

Наступний м’яч “дракони” забили у контратаці: Назар Швед замкнув передачу від Артема Фаренюка. За кілька хвилин Даниїл Абакшин обіграв двох суперників і віддав гольовий пас на Іллю Терентьєва — 4:0. На передостанній хвилині поєдинку “Ураган” відзначився п’ятим забитим м’ячем. Вихід віч-на-віч із голкіпером реалізував Назар Швед.

Головний тренер “Урагану” Максим Павленко каже, що його команда дуже хотіла розпочати новий сезон з перемоги. За його словами, “драконам” протистояв досвідчений колектив, і перший тайм клуби провели “на рівних”.

“Налаштовувалися на серйозний матч, тому що команда — досвідчена, є багато виконавців, які здобували не один трофей. Рахунок першого тайму і свідчить про те, що суперник в цьому сезоні буде “міцним горішком”. Вже у другому таймі вдалося забити другий гол. “in.IT” довелося відриватися, десь ризикнули. Ми реалізували майже всі свої моменти й довели матч до логічного завершення. Перемога закономірна”, — розповів Максим Павленко.

Гравець-тренер львівського “in.IT” Андрій Федюк каже, що його команда заслуговувала на два-три забиті голи, однак гравцям не вдалося реалізувати свої моменти.

“Незалежно від результату, ми сьогодні щасливі. Старалися, намагалися грати насамперед у футзал. Звичайно, що не все вдалося, тому що клас команди суперника переважав. Функціональна підготовка — також важлива. Це було б неприродно, якби ми грали хоча б на рівні з “Ураганом”, — говорить Андрій Федюк.

Наступний поєдинок Екстраліги України “Ураган” зіграє в Івано-Франківську 24 вересня проти хмельницького “Сокола”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...