Мед Атлант

У Войнилівській громаді переселенцям передали допомогу

Українців з Харкова, Бахмута на Донеччині, Миколаївської та кількох інших областей тимчасово прихистила невелика Войнилівська тергромада на Прикарпатті.

Усі вони стали вимушеними переселенцями через війну.
Для них з рук у руки представники Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття разом з волонтерами та працівниками селищної ради передали допомогові пакунки з продуктами харчування. Всі ці люди проживають у приватних садибах мешканців громади, адже наразі не мають, куди повертатись.
Хоча є у громаді і тимчасовий прихисток на базі одного з комунальних закладів. Там досі проживає понад 20 людей з Донеччини та Луганщини. Його функціонування підтримується коштом бюджету громади та завдяки гуманітарній допомозі. А продукцією з власних господарств допомагають місцеві мешканці.
52 допомогових пакунки з продуктами передали тимчасовим переселенцям в межах проєкту «Підтримка територіальних громад Прикарпаття у забезпечення ВПО та представників вразливих категорій місцевого населення, які постраждали від військових дій, у сфері харчування» в межах програми «Шелтер», що реалізується Фондом Східна Європа.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...