Мед Атлант

Для воїнів Калуської територіальної оборони передадуть 545 курток

Вже друга партія утеплених курток-оберегів для військовослужбовців Калуської територіальної оборони готова до відправки на передову.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

545 штук верхнього одягу для захисників шиють майстрині ПП “Ковальчик Р.В.” . Протягом дня швачки встигають виготовити до 30 курток. Матеріал від українського виробника – Черкаського шовкого комбінату, який оброблений водонепроникною речовиною. Як зазначають військовослужбовці, які вже їх отримали, куртки зручні та теплі.
Вже виготовлено та передано на фронт 100 штук військових курток. Днями поїде ще 100. А найближчим часом всі військовослужбовці будуть одягнені в теплі куртки місцевого виробника, які будуть їх не тільки гріти, а й оберігати.  Зазначене підприємство вже раніше не раз виготовляло одяг для військовослужбовців підшефної частини, що в м. Очакові. Та й сам власник компанії – Ростислав Ковальчик – є військовослужбовцем, – зазначив міський голова Калуша.
Фінансування пошиття утеплених курток здійснюється із бюджету Калуської міської територіальної громади відповідно до програми «Проведення заходів територіальної оборони, формування підрозділів та штабу району територіальної оборони на 2022 рік». Загальна виділена сума – 872 тис. гривні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...