Мед Атлант

У Франківській обласній федерації боксу відзначили кращих спортсменів

В Івано-Франківській обласній федерації боксу відзначили кращих спортсменів та тренерів.

Вітали спортсменів –  депутат Верховної ради України, перший віце-президент федерації боксу України, президент Івано-Франківської обласної федерації боксу, член виконавчого комітету Відділення НОК України у Івано-Франківській області – Роман  Мулик, Перший віце-президент Івано-Франківської обласної федерації боксу, член виконавчого комітету федерації боксу України – Мирослав Карабін, Віце-президент федерації боксу України, Віце-президент Івано-Франківської обласної федерації боксу – Іван Данилишин.

«Хочу побажати всім одного: перемоги. Мені дуже приємно, що ви віддаєте себе спорту, і ваші перемоги на спортивному полі, це такі самі важливі перемоги, які наші воїни виборюють щодня на полі бою за нашу країну, і всім нам бажаю одної перемоги на всіх», – Роман Мулик.

Спортсменам вручили 50 спортивних костюмів та інші подарунки.

Як зазначив президент федерації Романом Муликом змогли придбати спортивні костюми, “щоб не ходили кожен в різних, а була команда, справжня команда”.

Серед призерів є також вихованці Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи.  На сьогодні в цьому ж приміщенні облаштували комфортні умови для проживання та харчування. Зараз тут проживають понад 20 спортсменів та їхніх тренерів з територій, де ведуться активні бойові дії чи території тимчасово окуповані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...