Мед Атлант

Класифікація чоловічих браслетів та правила їх носіння

Жінки полюбляють прикраси з використанням коштовного каміння та дорогоцінних металів. Проте для чоловіків стильний браслет з платини або золота – це показник високого статусу. Зовнішній вигляд прикраси залежить не лише від різновидів оздоблення, каміння, але й від виду плетіння, яке гарантує міцність браслету.

Типи плетіння чоловічих браслетів

Чоловічі браслети повинні бути значно міцнішими та якіснішими, ніж у жінок, що обумовлено їх стилем життя. Не дивлячись на асортимент коштовних прикрас, чоловічі браслети створюються з використанням трьох різновидів плетіння:

  • Бісмарк. Головна особливість такого плетіння у поєднанні між собою тоненьких спіралей, завдяки чому утворюються об’ємний виріб. Спіралі знаходяться у різних площинах, тому для виготовлення пласких виробів заготовку пресують. Такий різновид плетіння відрізняється високою міцністю та можливістю створення величезної кількості виробів.
  • Якірне. Це плетіння дуже схоже на ланцюг, який використовується серед мореплавців. Ланки ланцюга з’єднуються між собою перпендикулярно. Завдяки поступовому нашаруванню ланок, вдається отримати широкі та об’ємні браслети, що користуються великим попитом серед чоловіків.
  • Кольчужне. Цей тип плетіння дуже нагадує спосіб створення захисного одягу для вікінгів. Ланки з’єднуються між собою таким чином, що знаходяться в одній площині. Це дозволяє отримати надміцний та універсальний виріб, який можуть використовувати дуже активні чоловіки, що полюбляють спорт, плавання та їзду на велосипеді.

Як правильно носити та з чим поєднувати браслет?

Під час вибору такої прикраси на сайті https://gold.ua/, зазвичай чоловіки не надто поглиблюються у типи плетіння, а обирають виріб, який найбільше подобається. Для того, щоб подовжити термін служби дорогоцінностей, потрібно правильно їх носити та поєднувати з іншими аксесуарами.

З чим поєднувати браслети з коштовних металів:

  • Рекомендовано носити браслет з годинником на різних руках, щоб вони не заважали одне одному.
  • Якщо вироби виготовлені в одній стилістиці, то допускається їх носіння на одній руці.
  • Не варто поєднувати золото та біжутерію, тому що це може прискорити псування більш дешевого аксесуару, через окислення. Таке поєднання виглядає не стримано, що недопустимо у бізнес середовищі.

Зручність під час використання прикрас залежить від вибору розміру. Для його визначення потрібно використати звичайну сантиметрову стрічку та виміряти обхват зап’ястя. До отриманого числа потрібно додати 1-2 см, якщо ви обираєте досить тонкий та стриманий браслет. Якщо виріб широкий та доповнений великим камінням, використовувати припуски не потрібно. Такий браслет повинен щільно охоплювати руку.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...