Мед Атлант

Одну адресу можуть вимикати на 5 годин декілька разів на добу – енергетики

За вказівкою НЕК “Укренерго”, в області діють паралельно два види обмежень електроенергії: Графік аварійних вимкнень (ГАВ ) та Графік погодинних вимкнень (ГПВ).

Орієнтовно вимкнення за графіками може тривати до 5 годин за однією адресою. Можливі декілька вимкнень електроенергії за однією адресою протягом доби.
Ситуація наразі в роботі енергосистеми нестабільна. Тому вимкнення можуть бути частими. Дізнаватися інформацію про вимкнення краще на офіційних ресурсах компанії – на сайті, у Facebook та у VIBER.
Для вашого розуміння:

⚡️Графіки аварійних відключень застосовуються у разі раптового виникнення аварійного дефіциту потужності в енергосистемі держави. Це крайній захід, який вводиться негайно за розпорядженням диспетчера «Укренерго». Фактично, диспетчер НЕК «Укренерго», реагує на аварійний ріст споживання понад можливості виробництва електроенергії, і миттєво дає команду на знеструмлення диспетчеру обленерго. Оскільки така ситуація є неплановою, тому заздалегідь попередити споживачів про вимкнення є неможливим. Кожна черга приєднань має свої об’єми навантажень. Свою адресу у 10 орієнтовних чергах ГАВ можна знайти на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Графіки аварійних вимкнень» – «ГАВ» https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999…

⚡️Графік погодинного відключення електроенергії застосовуються з метою запобігання порушенням режиму роботи енергосистеми України внаслідок дефіциту електричної потужності, коли дефіцит можливо передбачити хоча б частково. Графіки застосовуються за розпорядженням НЕК «Укренерго», який, якщо це можливо, попереджає про необхідність розвантажити мережу за день або кілька годин до розпорядження про знеструмлення. Тому у цьому випадку про можливі вимкнення населення є змога попередити заздалегідь. Знайти свою адресу можна на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Графіки аварійних вимкнень» – «ГПВ» https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999…

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...