Мед Атлант

Затримали грабіжника: у Франківську медаллю нагородили гвардійця та вівчарку Лорда

Під час несення служби з охорони громадського порядку, гвардієць спільно з чотирилапим напарником затримали невідомого громадянина, який намагався видерти сумку з рук жінки.

Гвардійського кінолога заохочено подякою Командувача Національної гвардії України за високі досягнення у службовій діяльності, ініціативу та наполегливість, а також нагороджено подякою Голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а його вірного помічника Лорда — медаллю командувача Національної гвардії України для службової собаки за „За віддану службу“ III ступеня.

«Заохочення такого роду відзнаками мотивує ще більше вдосконалювати свої навички, як тих хто отримав відзнаку, так і тих хто старається у цьому напрямку, щоб і надалі утримувати високий рівень фахової майстерності та здобувати ще вищі щаблі. Ми пишаємося та радіємо разом з ними та впевнені у їхніх подальших успіхах у службі», – резюмував начальник кінологічної служби капітан Олександр Заверуха.

Для чотирилапого помічника німецької вівчарки Лорда, така нагорода є першою. І сьогодні Лорд гордо красується з медаллю.

«Я не уявляю ефективного виконання службово-бойових завдань без службової собаки. Для мене беззаперечним фактом є те, що службовий собака – це повноцінна бойова одиниця, але найперше вони вірні помічники, напарники та друзі без яких військова служба не була би такою повноцінною та ефективною», – ділиться думками гвардієць Артем.

Власник собаки впевнений, що це не остання нагорода, адже вони постійно тренуються і вдосконалюють вміння, щоб ще краще виконувати службово-бойові завдання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...