Мед Атлант

Спецпризначенцям поліції Прикарпаття передали станцію Starlink

Комплекс супутникового інтернету StarLink колектив регіонального сервісного центру МВС Івано-Франківщини передав спецпризначенцям поліції Прикарпаття.

Це обладнання знадобиться бійцям роти поліції особливого призначення під час виконання поставлених завдань в зоні проведення бойових дій. Сучасний засіб зв’язку, який практично не має жодних обмежень в роботі, ефективно працює в місцях де немає світла та зв’язку.

«Не зупиняємося, продовжуємо працювати та підтримувати наших захисників. Сервісні центри МВС Івано-Франківщини раді повідомити ще одну гарну новину. Черговий комплекс супутникового інтернету StarLink переданий спецпризначенцям поліції Івано-Франківщини», – зазначив начальник регіонального сервісного центру в Івано-Франківській області Олег Шпек.

Очільник поліції Прикарпаття подякував за обладнання. Його бійці використовуватимуть на фронті.

«Наші бійці від початку повномасштабного вторгнення росії несуться службу в найгарячіших точках країни. Це обладнання допоможе завжди їм бути на зв’язку. Тож я дякую вам за підтримку наших бійців, з вами ми наближаємо таку омріяну Перемогу», —наголосив Сергій Безпалько.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...