Мед Атлант

У США судили росіянку, яка намагалася викрасти особистість українки, отруївши її

У США визнали винною у замаху на вбивство росіянку Вікторію Насирову. Вона намагалася викрасти особистість українки Ольги Цвик, отруївши її.

Про це пишуть The Guardian та BBC.

Правоохоронці з’ясували, що 47-річна жителька Нью-Йорка Вікторія Насирова у 2016 році намагалася вбити свою косметологиню — 35-річну Ольгу Цвик, яка має паспорт України. Фігурантка дала українці шматок чизкейка із великою дозою заспокійливого. На момент злочину обидві жінки мали дуже схожу зовнішність.

Непритомну Цвик знайшла її подруга. Біля потерпілої розкидали таблетки, щоб створити враження, що вона хотіла скоїти самогубство.

Але зрештою українка вижила. А коли вона повернулася з лікарні, то з’ясувала, що в неї вкрали український паспорт, дозвіл на роботу в США, коштовності та 4 тисячі доларів готівки.

Насирову визнали винною у замаху на вбивство, нападі й незаконному утриманні. У березні суд ще має визначити, який термін ув’язнення на неї чекає. Жінці загрожує до 25 років тюрми.

Це вже не перший злочин, у якому звинувачують росіянку. До цього Інтерпол оголошував її в розшук за вбивство жінки в росії у 2014 році. Тоді її звинуватили в убивстві сусідки та викраденні її заощаджень.

А ще Насирову звинувачували у зберіганні наркотиків і пограбуванні чоловіків, із якими вона знайомилася на сайтах знайомств.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...