Мед Атлант

В Солотвинській громаді школярі зібрали 20 тисяч гривень на ЗСУ: продавали смаколики

10 лютого в Богрівській гімназії, що в Солотвинській громаді, провели спортивну ярмарку.

Захід на підтримку ЗСУ провели в незвичній формі, а саме: поєднали ярмарку і масстарт лижних гонок, змагання, відпочинкові катання на лижах.
Учні, батьки, вчителі гімназії приготували смачну випічку, яку із захопленням пропонували покупцям.Чого тільки не було в продажі: печиво, булочки з яблуками, варенням, вишнями, картоплею, капустою, рогалики, кекси, запіканки, торти, смачні десерти, сирники, канапки, горішки, рафаело, гарячий чай.
Можна довго доповнювати цей перелік продукції, яку із захопленням, іскорками любові в очах, презентували покупцям продавці-діти. Кожен старався, щоб якомога більше вторгувати коштів для наших найдорожчих захисників, які сьогодні мужньо стоять на захисті рідної держави. Частину заготовлених смаколиків, листівки, малюнки, а разом з ними і свій піднесений дух, тепло рідних домівок, діти передали адресно воїнам-землякам у Бахмут, – каже директор блунського ліцею Ксенія Данилюк.
Другій частині заходу сприяла як погода, так і Збройні сили ППО, адже захід розпочався саме після відбою тривоги. Всі учасники ярмарки взяли участь у масстарті розминки на лижах, а більш спритніші юні спортсмени взяли участь у змаганнях, присвячених ЗСУ. Так у лижних гонках взяли участь 4 вікові групи.
Кошти в сумі 20 000 гривень, організатори заходу передадуть до загальної суми на придбання тепловізора для воїна с.Богрівка Гуцуляка Миколи Дмитровича.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...