Мед Атлант

Вночі окупанти атакували з півночі “Шахедами” та керованими бомбами — Повітряні Сили

У ніч на 24 березня російські військові атакували Україну ударними безпілотниками “Shahed-136/131” та керованими авіаційними бомбами.

Про це зранку повідомили у Повітряних Силах.

Пуски “Шахедів” здійснювались з північно-східного напрямку.

“Тактична авіація ворога була піднята із двох російських аеродромів Морозовськ та Ахтубінськ. Десять винищувачів Су-35 здійснили пуски 11 керованих авіабомб та однієї ракети Х-31П по Сумській області”, — йдеться у повідомленні.

“Шахеди” атакували Кривий Ріг та Сумщину.

У ніч на 24 березня в Кривому Розі пролунав вибух, інформують кореспонденти Суспільного. Армія РФ атакувала дронами типу “Shahed”. За уточненими даними, один дрон ППО збила. Є п’ять влучань.

Поранених та загиблих немає, написав у телеграмі голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Наслідки атаки з’ясовують, зазначив він.

На Сумщині у ніч проти 24 березня Білопільська громада опинилася під масованим обстрілом зі сторони Росії. Внаслідок нічного обстрілу загинула одна людина, ще одна в тяжкому стані в лікарні, в сотні будинків вибиті вікна.

В коментарі Суспільному міський голова Білопілля Юрій Зарко розповів, що близько 12 години ночі в громаді почався масований обстріл.

“Були помічені Шахеди, ракети, були системи залпового вогню, був артобстріл. Вони одночасно вдарили з декількох точок. Центр міста постраждав, школа №4”, — сказав він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...