Мед Атлант

З полону до рідного дому повернулась 6-річна українка. ФОТО

Офіс Омбудсмана повернув додому ще одну українську дитину.

У дітей має бути щасливе майбутнє! В українських дітей щасливим воно може бути тільки зі своєю родиною на рідній землі. І нещодавно це сталося з дівчинкою Анною-Марією, яку силами нашого Офісу вдалося повернути в Україну з території РФ, – йдеться у повідомленні.

6-річна дівчинка повернулася до батьків, які тривалий час перебували у російському полоні. Мама і тато дівчинки – військові, які потрапили в полон в рідному місті Маріуполі, захищаючи його від російських військових, що прийшли руйнувати та вбивати. Після визволення з полону мама дівчинки звернулася в Офіс Уповноваженого з проханням посприяти у поверненні її доньки. Завдяки взаємодії Уповноважених України та РФ, працівникам Секретаріату українського Омбудсмана вдалося повернути маленьку українку додому.

Нині сім’я у повному складі перебуває в Україні та щаслива, що вдалося возз’єднатися. Попри спекуляції, підміну понять та втрату причинно-наслідкових зв’язків російською стороною, яка щодня поповнює кошик пропагандистських матеріалів, Україна продовжує робити свою роботу і на кожен «вкид» має правдиву відповідь! А українські воїни – це ті люди, які насамперед гинуть за світле і щасливе майбутнє нашої держави! Тож Слава Україні та її захисникам!, – додали в Офісі Омбудсмана.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...