Мед Атлант

В Івано-Франківську облаштовують перший комунальний молодіжний центр

В Івано-Франківську 12 серпня у День молоді планують відкрити перший комунальний молодіжний центр. Наразі у приміщенні на стадіоні “Рух” триває ремонт: утеплюють стіни, заливають підлогу, замінюють вікна та облаштовують санвузли.

Про це Суспільному розповіла керівниця відділу молодіжної політики департаменту молодіжної політики та спорту міськради Мар’яна Циганин.

Молодіжний центр — це осередок для молодіжної діяльності. У ньому навчатимуть проєктному менеджменту, лідерству, командній роботі, залучатимуть гранти та реалізовуватимуть свої ідеї від “нуля” і до логічного завершення”, — каже Мар’яна Циганин.

У просторі планують втілювати й дитячі проєкти, зокрема від волонтерської платформи “Діти. Співдія”. Мар’яна Циганин розповідає: молодіжний центр також працюватиме з молоддю, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

Зі слів Мар’яни Циганин, ремонт приміщення молодіжного центру фінансує фонд ЮНІСЕФ — це приблизно 2 млн грн. Меблі та оргтехніку закуповуватимуть за гроші з міського бюджету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...