Мед Атлант

120 дітей оздоровилося завдяки проєкту “Турбота про родину Героя”

На Прикарпатті впроваджується проєкт «Турбота про родину Героя».
Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин зустрівся із чотирма сім’ями полеглих Героїв, зокрема й їхніми шістьма дітками, для яких організували п’ятиденний оздоровчий відпочинок – повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.
 У межах цієї ініціативи діти Героїв разом із матерями відпочивають та оздоровлюються на Івано-Франківщині. Підтримують цю важливу ініціативу місцеві готельєри.
«Насправді війна принесла дуже багато горя та проблем для родин загиблих Героїв, також і для тих сімей військовослужбовців ЗСУ, які пропали безвісти. Цей проєкт є тривалим, тобто, усі родини, які матимуть бажання поїхати на відпочинок, зможуть це зробити. Ми постійно працюємо над його удосконаленням, щоби він приносив користь для дітей наших Героїв. Основна ідея цього проєкту – надати діткам, які втратили когось зі своїх родичів у війні росії проти України, можливість відпочити й оздоровилася на Прикарпатті та зробити так, щоби кожна така родина відчула нашу турботу», – наголосив посадовець.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...