Мед Атлант

Франківщина передала херсонцям вантажівку із будівельними матеріалами

З Івано-Франківщини відправили для херсонців третій вантаж із шифером.

За словами заступника голови обласної військової адміністрації Вадима Созоника, на сьогодні область вже відправила постраждалому від російських окупантів регіону майже 3 тисячі листів.

«Така допомога є вкрай необхідною, адже область зазнала руйнування як житлового сектору, так і об’єктів соціального сфери», – наголосив управлінець.

Також нещодавно у співпраці з волонтерами передали понад 50 тонн продуктів харчування та питної води. Вадим Созоник зазначив, що Івано-Франківщина опікується двома територіальними громадами Херсонщини – Великоолександрівською та Калинівською. Зараз там над ліквідацією наслідків підриву Каховської ГЕС вже працює бригада з Прикарпаття та волонтери. Найближчими днями виїжджає ще група людей, котрі також допомагатимуть херсонцям у подоланні наслідків підриву дамби.

«Ми на постійному зв’язку з Херсонською ОВА, яка надає список актуальних потреб, – розповів Вадим Созоник. – На сьогодні херсонцям необхідні продукти харчування, питна вода та будівельні матеріали».

Додамо, що необхідні речі для херсонців можна приносити за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21. Більше інформації нададуть за номером телефону +38 068 906 02 65.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...