Мед Атлант

У гірській місцевості на Прикарпатті ремонтують три мости

На виконання завдань Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області будівельні організації працюють на трьох об’єктах дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.

Зокрема, завершено ремонт мосту через річку Вербижець у селі Верхній Вербіж, триває ремонт деформаційних швів на мосту через річку Пістинька у селі Пістинь та розпочато ремонт мосту в селі Уторопи, зокрема оновлення тротуарів.

На цій же дорозі державне підприємство «ДерждорНДІ» здійснює обстеження мосту через річку Дністер біля села Устечко.

Дорожні роботи виконють без перекриття автомобільного руху, тому просять водіїв зважати на відповідні попереджувальні знаки.

«Мости та шляхопроводи навіть за надзвичайних ситуацій необхідно утримувати в належному експлуатаційному стані. Зокрема, якщо є пошкоджене покриття проїзної частини, незавершені роботи з будівництва чи ремонту доріг, це ще можна перетерпіти, а ось мостові переходи є тією ланкою інфраструктури, без якої рух транспорту неможливий. Незважаючи на воєнний стан, є велика необхідність проводити відновлювальні роботи на мостових переходах, чим ми і займаємося», – зазначає начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...