Мед Атлант

У Коломиї виділять по два мільйони гривень для кожного опорного ліцею

Вчора у Коломиї  підбили підсумки першого етапу проєкту «Освітній прорив». У рамках цієї унікальної ініціативи наші опорні заклади працювали над своєю стратегією розвитку на найближчі три роки.
Найбільший акцент зробили на профілізацію та диференціацію – повідомляє Богдан Станіславський.
“Таким чином досягли того, що кожна школа займе свою унікальну нішу: від біохімії та біофізики до поглибленого вивчення англійської мови, військово-спортивних напрямків та історії України.”, – йдеться у дописі.
Формат презентації підсумків обрали незвичний – у кінотеатрі. На екранах, де зазвичай показують фантастику, школи демонстрували свої сміливі, але цілком реальні мрії. Директори п’яти опорних ліцеїв презентували зміни, які готові у себе запроваджувати. Вони отримають по два мільйони гривень для кожного опорного ліцею.
“Важливо – вони мають чіткий план дій: що і коли має бути зроблено, яким має бути результат та детальні кошториси. Їхні ідеї міська рада схвалює та підтримує. На це ще до кінця літа ми виділимо десять мільйонів гривень, тобто по два мільйони на кожен опорний заклад.”, – пише Богдан Станіславський.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...