Мед Атлант

Калуська громада отримала два потужні генератори

Завдяки співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та партнерів із Європейського Союзу Калуська громада отримала два генератори.

За словами заступника голови облдержадміністрації Вадима Созоника, генератори, які отримала Калуська громада, не перебували у користуванні – повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.
Він зазначив, що це сучасні і економні агрегати, які надійно працюватимуть в умовах можливої енергетичної кризи.
До слова, один із генераторів призначено для Калуської ЦРЛ. Інший – встановлять на каналізаційній насосній станції № 3. Каналізаційна насосна станція №3 – це головна станція у Калуші. Усі стоки із міста вона перекачує до очисних споруд. Тому навіть нетривале знеструмлення може спричинити суттєве підтоплення у місті. Раніше комунальники мали один генератор на кілька таких об’єктів, на постійні перевезення якого витрачали багато часу.
“Питання забезпечення об’єктів критичної інфраструктури джерелом безперебійного електроживлення в умовах сьогодення є надзвичайно важливим. Дякуємо партнерам із Європейського Союзу та профільного Міністерства за підтримку та допомогу в отриманні генераторів”, – підкреслив Вадим Созоник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...