Мед Атлант

На Прикарпатті відкрили ще одну поліцейську станцію

Новий безпековий осередок запрацював у високогірному присілку Завій, Зеленської ТГ.
Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, представники місцевої влади та громадськість – повідомляє поліція Івано-Франківської області.
Шість високогірних сіл та присілків громади: Зелене, Бистрець, Дземброня, Топільче, Явірник і Буркут, розкинулись на території в понад 470 км². Відтепер тут цілодобово забезпечує правопорядок лейтенант поліції Іван Гріздак.
Поліцейська станція є дуже важливою для мешканців регіону. З тутешніх сіл і присілків людям важко і далеко добиратись до відділу поліції, що у Верховині. Тепер допомогу від поліції можна отримати у максимально швидкий термін – тут і зараз.
Задля оперативної та ефективної роботи в громаді начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько вручив дільничному ключі від нового службового автомобіля «Renault Daster».
«Попри війну в країні, безпека жителів була і залишається пріоритетним завданням поліції. Тісна співпраця місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області показала черговий результат – нова поліцейська станція. Поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики мешканців високогір’я. Всі умови відтепер для цього Транспортний засіб теж є. Тож бажаю працювати на благо громади, для того, щоб люди знали, що вони в безпеці», – зауважив Сергій Безпалько.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...