Мед Атлант

У Франківську виплачуватимуть стипендії обдарованим студентам

На сесії підтримали рішення про щомісячні стипендії для обдарованих студентів франківських вишів.

Це заохочення для молоді, повідомив міський голова Руслан Марцінків.

“Тож маємо боротися за кожного учня і кожного студента А тому вже сьогодні дбаємо про створення умов, щоб школярі нашої громади ставали студентами у наших закладах вищої освіти. Та, щоб Івано-Франківськ ставав привабливим для студентської молоді з інших регіонів”, – йдеться в дописі.

Хто зможе отримати стипендію

Студенти, які навчаються на денній та дуальній формах навчання в закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та юридично зареєстровані на території Івано-Франківської громади.

Скільком студентам виплачуватимуть

Таких стипендій буде 100. Список кандидатів подаватиме заклад вищої освіти за погодженням з органом студентського самоврядування.

Яка сума стипендії

Сума стипендії становитиме 2 500 грн/місяць. До 1 листопада заклади подаватимуть у Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради інформацію-заяву про участь та загальну кількість студентів денної форми навчання освітнього рівня бакалавр та магістр.

Кількість студентів, які претендуватимуть на призначення стипендії, від кожного закладу вищої освіти визначатиметься пропорційно до загальної кількості студентів денної та дуальної форм навчання освітнього рівня бакалавр та магістр.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...