Мед Атлант

Волонтери збирають кошти на пікапи для побратимів загиблого Віталія Дзібія

Днями прикарпатці провели в останню путь 30-річного Віталія Дзібія – військового, волонтера і просто хорошу людину.

Життя солдата-гранотометника обірвалося 6 серпня через травму, отриману на війні – повідомляє Спілка Волонтерів Прикарпаття.

“Віталій з минулого року служив гранатометником у 78 полку десантно-штурмових військ, а до того з 2014 року волонтерив. Він понад сотню разів возив допомогу бійцям у найгарячіші точки і добре знав, що таке війна. Коли ворог здійснив повномасштабне вторгнення у нашу державу, Віталік не зміг сидіти вдома, тож вирішив взяти зброю до рук і стати на захист Батьківщини. За два тижні до смерті, в бою під Оріховим, Віталій отримав контузію і черепно-мозкову травму, але помер вдома. Буквально напередодні він повернувся додому з поля бою і наче щось відчував. Бо на відпочинок часу вирішив не гаяти та одразу кинувся до справ: почав обдзвонювати друзів, щоб знайти пікапи для побратимів. Наш Віталій і справді був таким: для себе не просив нічого, а завжди дбав про інших”, – йдеться у дописі.
Під час зустрічі з волонтерами, Віталій встиг сказати, про що мріє:
“Народ, я все маю, але потрібно допомогти моїм хлопцям з 78 полку, щоб вони змогли врятувати своє життя, бо майже всі автівки ворог знищив під час останнього обстрілу. Треба якнайшвидше організувати збір. Думаєте, у нас вийде?”.
Вночі він помер…
Спілка Волонтерів Прикарпаття організовує збір  #донат_памяті_Віталія_Дзібія.
Усі зібрані кошти будуть перераховані на придбання автівок для 78 полку десантно-штурмових військ ЗСУ.
 Ціль: 1 000 000 ₴
Посилання на банку:
Номер картки банки:
5375 4112 0773 4547

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...